Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

TRAPPED UNDER VICE




Πολυ προσφατα εμαθα απο αγαπημενο μουσικο συντακτη οτι o ιθυνων νους πισω απο τους Darkthrone,Fenriz,γνωστος για την ενασχοληση του με την cult/underground metal σκηνη και το true γουστο του,εχει φτιαξει καποια ψηφιακα mixtapes διαθεσιμα προς free downloading.Με ενα απο αυτα,το Trapped Under Vice θα ασχοληθουμε εδω.Το mixtape αυτο πραγματευεται το underground thrash metal.Φυσικα εσπευσα να το κατεβασω αμεσως και κατευθειαν συμπερανα οτι αν αναγνωριζεις τον εαυτο σου εστω και σε μια απο τις παρακατω προτασεις τοτε θα καταευχαριστηθεις την ακροαση.

Διαβαζεις σε ανταποκριση συναυλιας οτι ειπωθηκε η ατακα "Γεια σας ειμαστε οι Shadows Fall και παιζουμε Trash Metal".Χαμογελας ειρωνικα σιγοτραγουδωντας το Conqueror.

Οταν πρωτοακουσες Exumer ξεπερασες μονομιας τον Michelangelo και αποφασισες οτι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας απο τα Xελονονιντζακια ειναι ο Casey Jones.

Τα τρια αγαπημενα σου Sepultura ειναι τα Bestial Devastation,Schizophrenia,Beneath The Remains και οχι τα Arise,Chaos AD,Roots.

Ενας φιλος σου σε ρωταει για την παραγωγη σε καποιο δισκο.Η απαντηση σου ειναι "σπηλαιακη".Με αλλα λογια,παροτρυνεις την αγορα.

Spandex και ακραιο wristband.Oχι βερμουδα και τατουαζ στη γαμπα.


Οσοι πιστοι στο βλασφημο thrash τριβετε τα χερια σας και δεν το εχετε ηδη κατεβαστε το εδω

1 Say something...:

Azarak] είπε...

Μια μικρή λεπτομέρια εκ μέρους μου.Το site που προσφέρει το mixtape στο λινκ του batman λεγεται invisible oranges. Η αλλίως στάση 'μετράω τα πορτοκάλια'.copy paste this

http://www.metal-observer.com/pics/darkthrone/dt_1_big.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...