Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Buffalo - Volcanic Rock

Πριν από το καλοκαίρι , έτυχε να βρεθώ στο μοναστηράκι με έναν φίλο, και πάνω στην συνηθισμένη βόλτα μας αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα δισκάδικο να χαζέψουμε κανένα δίσκο. Εγώ είχα ήδη στην άκρη του μυαλού μου αυτόν εδώ τον δίσκο των Buffalo, οπότε άρχισα να κοιτάω μπας και τον βρω, μάταια όμως, οπότε μετά από λίγη αναζήτηση αναγκάστηκα να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού για περαιτέρω πληροφορίες.
Επειδή οι γνώσεις μου πάνω στην μπάντα αυτή ήταν περιορισμένες, (λανθασμένα) θεώρησα πως πρόκειται για ένα από τα καλά κρυμμένα διαμάντια των 70's. Oπότε με ύφος σαν να τον ρώταγα αν γνωρίζει τι τελετές κάνανε στα ελευσίνια μυστήρια, έθεσα την ερώτηση στον τύπο:
'Μήπως έχεις ακουστά για κάτι τύπυς ονόματι Buffalo? Έχουν ένα δίσκο Volcanic Rock.'
Η απάντηση ήρθε άμεσα και απαίδευτα από το στόμα του νωρίτερα ερωτηθέντα:
' Ρε Γιώργο! ( γιώργος = ο, μέχρι τότε κρυμμένος σε μία γωνία, συνέταιρος) Ξέρεις αν έχουμε τον δίσκο τον Buffalo των Αυστραλών, του 73? Tο Volcanic Rock, ξέρεις, που έχει και το Shylock μέσα.'
Η συζήτηση θα μπορούσε να έχει συνεχίσει κάπως έτσι:
' Ναί μωρέ, ο τύπος με το μουστάκι, που τα είχε με την τάδε στο γυμνάσιο? Με τον ντράμερ που δεν τρώει μπρόκολο? κτλ κτλ κτλ....
Μάθημα ζωής για εμένα εκείνη την μέρα. Ο,τι μπορεί να τρώω εγώ μία φορά τον χρόνο, κάποιος άλλος μπορεί να το έχει σαν ψωμί κάθε μέρα στο τραπέζι του...
Τέλος πάντων, ο δίσκος περιέχει ηφαιστειογενές rock, παλαιάς κοπής, που μπορεί να ταρακουνήσει συθέμελα το σπίτι σου, το δωμάτιο σου, το μαγαζί ή και τα ακουστικά σου. Μιλάμε για αυθεντική σκληράδα, όπως μας την έχει διδάξει και το πιο γνωστό συγκρότημα της Ωκεανίας.

3 Say something...:

Amberclock είπε...

Quiz: Όποιος βρει σε ποιόν δρόμο περπατάει ο Wiccan θεός μας κερδίζει την ακριβή διεύθυνση του μορφονιού για να τον κάνει ό,τι θέλει.

Azarak] είπε...

I'm on a highway to hell...

hopeb είπε...

Έτυχε μια συννεφιασμένη μέρα ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα μιας παραλίας να ακούσω από το mp3 ενός πολύ καλού φίλου το Freedom και πραγματικά με απογείωσε!
Τραγούδι που επιβάλλεται να το ακούσεις με πολλά ντεσιμπέλ για να νιώσεις βαθιά στο πετσί σου την ελευθερία...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...