Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Lamb of God Live at Fuzz Club


Οι συναυλίες είναι, πιστέυω, απο τους καλύτερους τρόπους διασκέδασης.Δεν σου δίνεται μόνο η ευκαιρία να δείς από κοντά μουσικούς που εκτιμάς, ή που εν πάση περιπτώση τους θεωρείς καλούς στον τομέα τους, αλλά και να δείς μπροστά σου να ξετυλίγεται ένας απο τους σκοπούς ηχογράφησης της μουσικής, δηλαδή η ζωντανή αναπαραγωγή της. Επίσης πρέπει πάνω απ'όλα να περνάς καλά.

Οι Lamb Of God κατάφεραν να αποδώσουν τα μέγιστα σε όλους τους τομείς.Δεν χρειάζεται πανω απο δύο τραγούδια τους για να αντιληφθείς τον λόγο που ξεχώρισαν απο το συρφετό συγκροτημάτων που αναδείχθηκαν στο δευτερο μισό της προηγούμενης δεκαετίας.Και ο λόγος είναι οτι είναι όλοι τους 'παίχτες'.Στο live μας έδειξαν οτι δεν είναι 'παίκτες΄ μόνο στους τέσσερις τοίχους ενώς studio, με τεράστια ονόματα πισω απο την κονσόλα, αλλά και πως όντως παίζουν 'χαρτί' το υλικό τους.

Και όταν μιλάμε για το υλικό των Lamb μιλάμε για τα καλύτερα.Mε το ένα τραγούδι μετά το άλλο μας βάρεσαν χωρίς έλεος.Σοβαρά.Δεν είχα αντιληφθεί πόσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κομμάτια εχουν!Δεν θυμάμαι ουτε πόσα ακριβώς παίξαν, ουτε να τα ονοματήσω με τη σειρά, ουτέ καν για πόση ώρα παίξανε.. Ηταν όλα οπώς ακριβώς έπρεπε να είναι.Βασικό στοιχείο για να σε κάνει να μην σε νοιάζει οποιαδήποτε αλλη ενόχληση που μπορεί να είχε η βραδιά.

Ο πραγματικός λόγος που γράφω τα καλύτερα, ίσως να είναι ότι πάνω απόλα πέρασα όμορφα.Ανέλπιστα όμορφα. Με έκαναν να βγάλω οτι είχα μέσα μου.Και φαντάζομαι πως δεν συνέβη μόνο σε εμένα.Οπότε συμπληρώνοντας και αυτή την παράμετρο της τριπλέτας που ανέφερα στην πρώτη παράγραφο μπορώ να πω οτι είναι απο τα Live που με έκαναν να μην μπορώ να ξεκολλήσω απο τα χείλη μου το πιο ηλίθιο χαμόγελο.

Για το τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Φρίξο και τον Κώστα που εξηγήθηκαν πάρα πολυ σωστά, και να πω πως η συναυλία ήταν τόσο καλή ώστε να κάνει φίλο '80ά λακωνικά να δήλώνει πώς αυτούς μάλλον θα τούς αγαπήσει.False?

Console yourself, you're better alone,
Destroy yourself, see who gives a fuck
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...