Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010


Καθότι δεν είχα το μυαλό και την διάθεση αυτές τις μέρες να γράψω κάτι σε μορφή κανονικού κειμένου, αλλα επείδη το μυαλό είναι και αυτο ένα όργανο το οποιο δεν δουλέυει με διαλείματα,όπως ίσως κάποιοι πιστεύουν θέλω απλά επιγραμματικά να ανάφέρω κάποιες σκόρπιες σκέψεις.Κάποιες απο αυτές ίσως να άξιζαν κάποιες γραμμές παραπάνω όποτε ίσως κάποια στιγμή να επανέλθω με αυτές. Οπότε:

1.Tο Goin' Blind κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι πιο διεστραμένο όταν το παίζουν οι Melvins

2.Οι Weedeater ανήκουν στις μπάντες που μάλλον δεν τους λες καλλιτέχνες, διότι δεν 'υπηρετούν' την τέχνη αλλά σίγουρα η μουσική που παίζουν εξυπηρετεί τους ίδιους στο να βγάζουν αυτα που έχουν στα σωθηκά τους. Respect

3.Οι Duke Abduction παίζουν ζωντανά στις 31 του μήνα στο six d.o.g.s. και ανυπομονώ να δω αν έχουν προσθέσει φίγουρες απο παραδοσιακούς χορούς της Ιβηρικής χερσονήσου στις ζωντανές εμφανίσεις τους

4.Οι Black mountain με την χαλαρωτική μονοτονία τους μπορούν να σε ταξιδέψουν μίλια μακριά...Ειδίκα το Wucan γράφει ανεξήτιλα το όνομα του στην καθημερινότητα μου.

5.Είμαι ακόμα 'ακουσμένος' απο την συναυλία των ΟΜ...

6.Αυτό το πλαστικό με τις φούσκες που τις σπάς και κάνουν πίτσι-πίτσι(ευδόκιμος όρος) και που το χρησιμοποιούν στίς συσκευασίες λέγεται αεροπλάστ.

7.Happiness is a warm gun.Πάντα...

8.Και κάτι για το τέλος που το βρήκα πολύ αστείο, χωρίς σχόλιο:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...