Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

The gates of Slumber - Hymns of Blood and Thunder


01 .Chaos Calling
02 .Death Dealer
03 .Beneath The Eyes Of Mars
04 .The Doom Of Aceldama
05 .Age Of Sorrow
06 .The Bringer Of War
07. Descent Into Madness
08 .Iron Hammer”
09 .The Mist In The Mourning
10 .Blood and Thunder
(29/09/2009 Rise above)


Τέτοια ακούω και δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι πόσο γαμάτοι είμαστε ολοί 'εμείς' και πόσο ΄φλώροι΄ όλοι αυτοί που δεν έχουν τέτοιες μουσικές να γουστάρουνε ! ΩΩ ναι! Γίνομαι ανώρίμος αλλα δεν φταίω εγώ μαμά! Αυτοι οι βρωμιάριδες οι άπλυτοι φταίνε , που ξέχασαν να αλλάξουν τον δίσκο τών St. Vitus απο το πικ άπ, και που ακόμα βγάζουν τα ρίφ των Cirith Ungol στην κιθάρα.Και άλλη μια φορα: ΩΩ ναι!! Πάνε κατι μήνες που κοπανάω το κεφάλι μου στα ντουβάρια με πιο κλασικούς χέβυ δίσκους και ας τα αποκαλούσα δεινοσαυρικά κάποτε όλα αυτά.Εντέλει ποση είναι η απόσταση μετάξυ δυο κλαδιών του ίδιου δέντρου? Εκείνος ο τυπάκος που φόραγε μπλουζα Misfits, με το χέρι στο κεφάλι αντί μοϊκάνας και που χορέυοντας μπόνγκο στην συναυλία των Watain μας φώναζε 'Ελάτε ρε μουνιάάάά!!!' ,μάλλον θα απαντούσε οτι στο ιδιο κλαδί αραζουμε και γουσταρουμε ολοι. Ακόμα και άν γελάσαμε με τη πάρτη του εκείνο το βράδυ, πλέον, μάλλον θα συμφωνούσα...
Πάντως οι Γατεσ of Slumber αξίζουν έστω και μια ακρόαση. Κατι θα βρείς να σου αρέσει, και αν όχι, άπλα θα τους αναγνωρίσεις οτι και αυτοί σε ένα κλαρί παραπέρα αράζουν και γουστάρουν , και αυτο κάνει όλη την διαφορά.



The Gates of Slumber in myspace

Υ.Γ. 1 είμαι σε συνεννόηση με υψηλά υστάμενους σε τράπεζα και πρόσπαθω να τους πέισω για την ανάγκη δημιουργίας συναυλιοδάνειου. Guaran-fucking-teed θα το χρειαστούμε φέτος.
Υ.Γ. 2 Το γεγόγος οτι σε ένα κείμενο 15 γραμμών συνυπάρχουν οι the gates of slumber/st.vitus/cirith ungol/misfits/watain/lamb of god απλως ενισχύουν τα λεγόμενα μου.Οπως επίσης και η συνεργασία με τον batman για τούτο εδώ το πόνημα.

1 Say something...:

batman είπε...

Xορηγηση συναυλιοδανειου τωρα!Οχι μονο στον Azarak αλλα σε ολους εμας πανω στα κλαδια του δεντρου ακομα κι αν ειμαστε πιασμενοι με τα ποδια και κοιμομαστε αναποδα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...