Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Brotherhood of Sleep + 45Rats Release Party

Live @ Τώρα (Κ44) 6/03/11















45Rats


Υπάρχει μία παράδοση που θέλει τις μπάντες με τρία μέλη να παίζουν όσο πιο δυνατά και φασαριόζικα γίνεται, και για να είμαι ειλικρινής, εγώ είμαι άνθρωπος της παράδοσης, οπότε μόνο σύμφωνο με βρίσκει το γκαζωμένο, bourbon-drinking heavy rock των fortyfive.
















Brotherhood of Sleep


Το καινούργιο τους δίσκο τον είχα ακούσει κάποιες μέρες τώρα και μπορώ να πω πως με είχαν ενθουσιάσει από το πρώτο μπάσιμο του πρώτου κομματιού. Ομως η αδελφότητα είχε καλά κρυμμένο άσσο στο μανίκι αυτό που ξέρει καλά, και δεν μιλάω για κάτι άλλο πέρα απο την ζωντανή εκτέλεση της μουσικής τους. Πέρα από την αρτιότητα των ενορχηστρώσεων τους αλλά και του επιπέδου που μουσικά βρίσκονται, έχουν δημιουργήσει έναν ήχο που σε κάνει να θες κι' άλλο ( ξέρεις, μιλάω για την γνωστή δίψα του distortion, του feedback και του fuzz, που άμα την γευτείς, τίποτα άλλο δεν θα σε κάνει ολόκληρο ποτέ ξανά)

Προφανώς πλέον η έννοια support your local scene είναι πλεονασμός μιας και δεν χρειάζεται να σφιχτείς για να ακούσεις αυτά τα συγκροτήματα μόνο και μόνο γιατί είναι απο της ίδια πόλη με εσένα ή γιατι παίζει ο ξάδερφος σου. Ακούς αυτές τις μπάντες γιατί ακούς stoner/doom και γουστάρεις να ακούς καλή μουσική. Έτσι λέω εγώ τουλάχιστον.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...