Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Amenra News

Οι θεοί Βέλγοι Amenra, επιτέλους ανακοίνωσαν ότι ξεκινάνε τις ηχογραφήσεις για τον διάδοχο του προ τετραετίας καταπληκτικού "Mass IIII". O τίτλος του νέου άλμπουμ όπως ήδη ήταν από καιρό τώρα γνωστό, θα είναι "Mass V" και θα κυκλοφορήσει από τη Neurot στην οποία υπέγραψαν πέρσι. Στην παραγωγή βρίσκεται ο "πολύς" Billy Anderson (Eyehategod, Neurosis, Om, Swans και μεταξύ πολλών άλλων και το περσινό "Super Van Vacation" των δικών μας 1000mods).
Ο τραγουδιστής Colin Van Eeckhout δηλώνει ότι ο νέος δίσκος τους θα είναι ότι πιο βαρύ και αργό έχουν κάνει μέχρι τώρα, και αυτό από μόνο του αρκεί για να γίνει ο πιο πολυαναμενόμενος δίσκος της χρονιάς.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά πραγματικά ελπίζω να μην καθυστερήσει (κατά φθινόπωρο το κόβω).
Για όσους δεν ξέρουν στις 22 Σεπτέμβρη θα παίξουν ζωντανά στην Αθήνα (περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα).

Πάρτε και ένα τιζεράκι από την περιοδεία τους στη Ρωσία. Το κομμάτι που ακούγεται είτε είναι διασκευή του "Locust Star" των Neurosis, είτε καινούριο κομμάτι, αλλά είναι πολύ μικρό το δείγμα για να ξέρουμε σίγουρα. Παρ' όλα αυτά, γαμεί.




AMENRA RUSSIA/UKRAINE TOUR 2012 PROMO from jeroen mylle on Vimeo.

1 Say something...:

Amberclock είπε...

Μαλάκα. Ανατρίχιασα σύγκορμος στα εισαγωγικά λόγια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...