Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Khuda + Last Rizla @ Mad Club



- Tell us a joke!!!
- Isn't this a joke already?
...είπε ο τύπος με την μπλούζα Russian Circles, την βερμούδα ως το γόνατο και το σκαρπίνι καί χάθηκε μέσα στην νύχτα.

Μία μικρή παρένθεση. Οταν ξέρεις οτι θα δείς ζωντανά συγκρότημα που αποτελείται από κιθάρα ντραμς μόνο, καί βλέπεις ότι το ταμπούρο έχει το ίδιο πάχος με πατημένο κουτάκι κόα κόλας, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τα αυτιά σου.

Συναυλία με μόλις πέντε ευρώ είσοδο, και μάλιστα το opening act από τους Last Rizla? σίγουρα ήμουν μέσα μιάς και τους συγκεκριμένους κύριους επιθυμούσα να τους δώ από την πρώτη στιγμή πού άκουσα το υλικό τους. Και πραγματικά δεν με άφησαν παραπονεμένο. Fuse shit up και τα μυαλά στο ρελαντί. Και βεβαίως έχω ήδη αναφέρει το κόλλημα μου με το Bandcamp.

Για την ύπαρξη των Khuda ενημερώθηκα μόλις την προηγούμενη παρασκευή, και το μονο που ήξερα είναι πως είναι δύο και είναι από το Leeds της Αγγλίας. Και μπορώ να πω πως μπαίνοντας στο μαγαζί απόψε και έχοντας ακούσει μισό κομμάτι δεν ήξερα τι να περιμένω.Να πώ την αλήθεια ακόμα δεν ξέρω τι να περιμένω όταν θα τους ακούσω στην ησυχία του σπιτιού μου, κάθως σίγουρα δύσκολα ψηφιοποιείται το συναίσθημα και η δυναμική της ζωντανής τους εμφάνισης. Layers με κιθάρες που άλλωτε ακούγονται σαν ξυράφια σε παρέλαση και άλλωτε σαν ελέφαντα σε ritalin, συνοδεία πάντα από ένα βαρύ δεξί χέρι πού βυθίζεται με μανία στο ταμπούρο που περιέγραψα στην πρώτη παράγραφο. Και σκαρπίνια.

Η πρώτη φωτό είναι των Last Rizla και η δεύτερη των Khuda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...