Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

tubEr EP


1.Sex and Depression
2.Lap Dance
3.The Fall of the Wall
4.Attack from Mars

Ψυχεδελική μουσική με post αναζητήσεις, ή post μουσική με ψυχεδελικές αναζητήσεις? Λίγο απ'όλα έχουνε τα παιδιά απο την Κρήτη, και επιβεβαιώνουν έναν άτυπο κανόνα:
Αυτού του είδους η μουσική, από την πιό απαλή έκφανση της, ας πούμε το post, μέχρι την πιο ακραία, sludge πχ, φαίνεται να έχει ριζώσει για τα καλά στον τόπο μας.Καθημερινά εκπλήσσομαι ευχάριστα με την ποιότητα και την ποσότητα της δουλειάς που μπορέι κάποιος να ακούσει απο εγχώρια συγκροτήματα.Και βεβαίως απο το πρόθυμο ακροατήριο που συναντάς σε κάθε ευκαιρία.
Δεν χρειάζεται να πώ περισσότερα για τους tubEr, καθώς έχουν την ευγένια να μας παρέχουν ολόκληρο το ep τους μέσω του bandcamp (tuber.bandcamp.com) ετσί ώστε να μην έχουν δικαιολογία ακόμα και όσοι λένε ότι βαριούνται να ψάχνουν.Αλήθεια πόσο γαμάτο είναι να ακούς οτι μια μπάντα έχει bandcamp? Σιχαίνομαι το player του myspace...

tubEr myspace

Υ.Γ. Αρχικά ήθελα να γράψω κάτι για το praise the fuzz αλλά αποφάσισα να αφήσω για εμένα τις μοναδικές στιγμές που έζησα.Απλά να ευχαριστήσω τα παιδιά που το έστησαν. Ελπίζω , και είμαι βέβαιως, οτι αυτό το όμορφο ραντεβού θα γίνεται κάθε χρόνο.
The Fuzz was Praised!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...