Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γκράφικ & Cvlt

Μετά το ιστορικό λάιβ των Jethro Tull με συμμετοχή Νταλάρα... Το προπέρσινο λάιβ των Scorpions με τον ΒΑΣΙΛΑΡΑ *ουρλιαχτά κοινού* και το ανεπανάληπτο δελτίο τύπου (έχω κρατήσει ακόμα flyer αναμνηστικό) έρχεται...

Deep Purple @ Peace & Friendship Stadium με support & guest εμφάνιση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.


Παραθέτω, ασχολίαστο, το δελτίο:
"Μια νέα μεγάλη συνάντηση θα γίνει τον Μάιο σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι θρυλικοί Deep Purple, ένα από τα κορυφαία  συγκροτήματα όλων των εποχών, επισκέπτονται τη χώρα μας για μια ακόμα φορά, αλλά αυτή θα είναι μοναδική, αφού μαζί τους θα τραγουδήσει ο κορυφαίος rocker της Ελλάδας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Μια συνάντηση που έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της πρώτης δυνατής  συναυλίας του 2011. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου από την Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα συνεχίσει στις 21 Μαΐου στην Πάτρα και θα περάσει από τη Θεσσαλονίκη στις 23 Μαΐου, ενώ στις 25 Μαίου οι Deep Purple, χωρίς τον Βασίλη, θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τους George Gakis and The Troublemakers."


Για περισσότερες cvlt στιγμές όπως ΧΕΡΤΦΟΡΝΤΣΑΪΡ, διαβάστε εδώ.
Και κάτι μου λέει οτι ο Batman θα πάει να τους δει Γιάννενα. Αφιερωμένο.

(btw τρόμαξα όταν είδα ΠΟΣΟ μεγάλο χαμόγελο έχει σκάσει ο Blackmore. TI του δώσαν?)

5 Say something...:

batman είπε...

amberclock δε θα παω για τεταρτη φορα γιατι δυστυχως ο gillan δε το λεει το ποιημα και δε θελω να βλεπω το αγαπημενο μου συγκροτημα να εχει κεφια αλλα να ειναι μετριο.η επιλογη του παπακωνσταντινου ειναι της πλακας οπως και με τους scorpions.θα προτιμουσα ρακιντζη και να πουν και ντουετο το get away με Βανα να χορευει οπως στο βιντεο.οσο για τον blackmore εχει φυγει απο το συγκροτημα απο το 1993, το παιδι της crest στο οποιο αναφερεσαι ειναι ο πληκτρας don airey

Azarak] είπε...

Trolled!

morgana le fey είπε...

εγω θα παω (σπαμ)

Keyser είπε...

Ποιοι είναι αυτοί οι Ντηπ Πέρπλε για τους οποίους θα ανοίγει ο Μπιλάρας και γιατί δεν συμβαίνει το αντίστροφο;!;!

Amberclock είπε...

@Batman, [Azarak: OMG. Κρύβομαι από τον κόσμο, τέλος. Δεν ξαναγράφω για πράγματα που οφείλει να ενημερώνει ο Batman. Ζητώ συγνώμη, πάω να ρίξω καυτό σαλέπι στις μασχάλες μου και να βάλω τον τελευταίο δίσκο της Λαδή Γαγά. Προς, τιποτένια βέβαια, υπεράσπισή μου, σε αυτή τη φωτογραφία μου έμοιαζε πολύ με τον Blackmore. Αν και θα έπρεπε να το υποψιαστώ από τον ξανθό μορφονιόπου κρατάει κιθάρα. (τώρα φοβάμαι για κάθε μου λέξη, είναι όντως ξανθός? κρατάει όντως κιθάρα?)
Και Θεέ (όχι εσύ Άζαρακ). Αυτό με την Μπάρμπα πόσο, πόσο αληθινό.

@Keyser: Φίλος δεν ξέρω πώς και ήρθες απο τα μέρη μας, αλλά να ξέρεις οτι είσαι ανεπιθύμητος. Ειδικά απο την στιγμή που αμερικανοποιείς ένα πραγματικό γέννημα θρέμμα ελληνικό με πολιτικές/αγωνιστικές αξίες και με μουσική ταυτότητα απο αμιγώς ελληνικές ρίζες. Κοινώς το όνομά του είναι ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...