Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ομαδική Εργασία, από το TasteCornucopia

Κρυμμένο σε κάποιο ντουλάπι, πλάι σε βιντεοκασέτες από βαφτίσια ξεχασμένο απ΄όλους, σε χάρτινη κούτα στο πατάρι να μαζεύει μούχλα, ή σε περίοπτη θέση στο σαλόνι, ως κειμήλιο που κάποια στιγμή θα περάσει ή πέρασε ήδη στα δικά σου χέρια. Σε ολονών μας το πατρικό σπίτι, κάπου υπάρχει ένας δίσκος ή μια κασέτα, που κάποια στιγμή μας έκανε να συλλογιστούμε "τι μαλακίες είναι αυτές;", ή "τελικά έχουν υπάρξει και νέοι οι γονείς μου" ή ακόμα και να αναφωνήσουμε " Flooooyyyyyyd....".
Οπότε, επειδή ξέρουμε πως δεν είμαστε μόνο εμείς καμμένοι, θα ξεκινήσουμε εντός των επόμενων ημερών ένα σχετικό αφιέρωμα/παρουσίαση/δισκοκριτκή με βάση τα μουσικά μας ευρήματα στα σπίτια των γονιών μας, και θα χρειαστούμε και την δικιά σας συμμετοχή. Το θέμα μας λοιπόν είναι απλό. Αλμπουμ από οποιοδήποτε είδος μουσικής, ελληνικό ή ξένο, ό,τι σας γυαλίσει, γράφετε ένα κείμενο χωρίς περιορισμούς, και μας το στέλνετε, αρκεί να ακολουθήσουμε δύο κανόνες. 
1ον : Το άλμπουμ να προέρχεται απο το την δισκοθήκη των γονιών μας, και να μην είναι απλά μία καμμενιά που μας γυάλισε στο μοναστηράκι. 
2ον : Να μην είναι δημιούργημα της φαντασίας μας. Διαφορετικά θα γράψω και εγώ για τα demo tapes Big Alice που βρήκα.

Το αφιέρωμα θα τρέξει για κάποιο διάστημα οπότε χαλαρά και χωρίς βιασύνες. Οπως είπα και προηγουμένος το κείμενο μπορεί να είναι απλή παρουσίαση, δισκοκριτική, ή μια ιστορία γύρω από το άλμπουμ. Όχι Greeklish, εκτός και αν θέλετε να μας βασανίσετε και καλό θα ήταν να υπάρχει και κάποια σχετική φωτογραφία του εξωφύλου.Τα κείμενα τα στέλνετε στο tastecornucopia@hotmail.com
Cheers και Doom On!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...