Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Suicidal Angels,Released Anger,Slaveatgod,Accelerator Live at An Club Παρασκευη 24 Σεπτεμβριου 2010



Μια μέρα πριν ο Ozzy δώσει την πολυπόθητη συναυλία, δε μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να περάσω το βράδυ της Παρασκευής. Υποχρεώσεις με ανάγκασαν να φτάσω αργά στο χώρο και δυστυχώς έχασα τους Accelerator και τους Slaveatgod. Ελπίζω να εχω την ευκαιρία να τους δω στο μέλλον.Οι Released Anger έδωσαν ενα πολύ πολύ καλό live. Φάνηκαν δεμένοι, μεγάλο μέρος του κοινού δεν ήξερε το υλικό τους και συνολικά δε νομίζω να μην ευχαριστήθηκε κανείς την εμφάνισή τους. Ελπίζω να συνεχίσουν να είναι το ίδιο δραστήριοι συναυλιακά στο μέλλον. Oι Suicidal Angels δεν ήταν headliners έτσι τυχαία. Στους Bolt Thrower, ήδη είχε φανεί η πρόοδος από την παλαιότερη εμφάνισή τους με Celtic Frost και Kreator, συνεπώς δε θα έχανα την ευκαιρία να τους δω σε ένα headline show. Το ίδιο έκανε και πολύς ακόμα κόσμος και το An πήρε φωτιά. Η εποχή που η μπάντα απευθυνόταν στους φίλους της από κάτω, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και χθες μας χαιρέτισαν ως αθηναϊκό κοινό. Το "η σκηνή είναι δική σας" ήταν το εφαλτήριο για το συνεχές stage diving, crowd surfing και toxic waltzing που ακολούθησε. Τα τραγούδια σκίζουν ούτως ή άλλως, η απόδοση ήταν υψηλή και το κοινό φρόντισε το Αν να διαλυθεί και να μοσχομυρίζει ιδρώτα και ανδρεναλίνη.
Απ ότι φαίνεται το comeback του Thrash Metal ήχου σε συνδυασμό με τα αξιόλογα εγχώρια συγκροτήματα και τον κόσμο που τα ακολουθεί, έχουν δημιουργήσει σκηνή. Τα συγκροτήματα ήταν τέσσερα, το εισιτήριο πολύ φτηνό και το αποτέλεσμα υπεράνω προσδοκιών. Που ήταν χθες οι παλαίμαχοι, σκληροπυρηνικοί thrashάδες?Μην ξανακούσω να σνομπάρει κανείς πιτσιρικάδες, γιατί χθες έδωσαν το δικό τους, ακραίο show, στο pit με μπάντες εγχώριες και φρέσκες. Είναι ωραίο να βλέπεις δεκατετράχρονα να βγάζουν την εφηβική τους οργή στο pit και όχι στα messege boards και στο λυκειακό τσαμπουκά, να μαστουρώνουν με μουσική και όχι με ναρκωτικά, να φαντασιώνονται κοπελίτσες που κάνουν stage diving και όχι πλαστικές φτιαχτές barbie της τηλεόρασης. Και όταν βλέπω τέτοια, χέστηκα αν δεν ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά το Endless Pain αλλά ξέρουν το Violent Revolution. Ποιός από εσάς τους μεταλλοπατέρες ήξερε τα πάντα από την αρχή?

Όποιος δεν ήρθε έχασε.

3 Say something...:

Azarak] είπε...

Στην φωτό δεν είναι ο batman

belladonna είπε...

ta palikaria mas ekanan na niwsoume gia ena 2wro katastaseis 80s...kai malista early, opws legame....apisteyti mousiki aneleiti drasi ap to koino....mpravo sta chicho....ta kamarwsa apisteyta...!!!! ti na pw ap tis kaliteres sunaulies...8a ginei 8esmos...TELOS....

Ανώνυμος είπε...

Makari na hmoun ekei. Dusthxws menw Kozanh kai eimai mono 12...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...