Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ακύρωσαν οι Black Sabbath την περιοδεία τους

Όπως ήταν φυσικό επόμενο, αν λάβουμε υπόψη μας την υγεία του Θεού (λίγο οξύμωρο αυτό) και τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά τον Ward, οι Black Sabbath ακύρωσαν ολόκληρη την περιοδεία τους πλην του Download Festival στην Αγγλία.

Σε όλη την υπόλοιπη περιοδεία (συμπεριλαμβανομένου και του Rockwave Festival στις 3/7) θα εμφανιστούν ως "Ozzy & Friends" να παίζουν Black Sabbath.

Οι φήμες ήδη αναφέρουν ότι θα εμφανιστούν οι Geezer Butler, Zakk Wylde, καθώς επίσης και ο Slash που είναι χρόνια φίλος με τον Ozzy.

Μιλάμε φυσικά, για τεραστίων διαστάσεων ξενέρωμα και μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά και αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για να σωθεί το φεστιβάλ.
Ήδη η Didi αναφέρει οι θα υπάρχει δυνατότητα εξαργύρωσης των εισιτηρίων όσων πρόλαβαν να προαγοράσουν, σε περίπτωση που δεν θέλουν πλέον να παρεβρεθούν στο φεστιβάλ. Ακόμα βέβαια εκκρεμεί το επίσημο δελτίο τύπου, οπότε υπομονή και από βδομάδα βλέπουμε.

2 Say something...:

batman είπε...

Αναμενόμενο αλλά θλιβερό. Αυτό κάτι έχει να λέει για την κατάσταση της υγείας του Iommi. Και Sabbath χωρίς τον Iommi δεν ακούς. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες πάντως, πράγμα δύσκολο για Ελλάδα λόγω απόστασης και προγράμματος τριών αυτόνομων καλλιτεχνών, το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό πάραυτα, αλλά σε καμία περίπτωση Black Sabbath. Και λογικό είναι να επιστρέφονται τα εισιτήρια καθώς πολύ ήθελαν να δουν μόνο αυτούς. Ευτυχώς το ζήσαμε το 2005....Σημασία έχει αυτή τη στιγμή έχει πάνω απ' όλα να αναρρώσει πλήρως ο Riffmaster. Tις ευχές μας Tony.

Amberclock είπε...

Τηρούμενος σεβασμό προς τον πραγματικά σοβαρό λόγο της ακύρωσης, δεν θα γκρινιάξω τις κλασσικές δεινοσαυρικές γκρίνιες. Μακάρι ο άνθρωπος να ξεπεράσει ό,τι έχει και να μείνει μάχιμος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Από εκεί και πέρα, αναρωτιέμαι πόσο λιγότερη προσέλευση θα υπάρξει σε σχέση με αυτό. Δεν με χαλάει προσωπικά καθόοολου να δω Ozzy με μπασίστα τον Geezer και κιθαρίστα τον Wylde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...