Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Triptykon Live Κυτταρο Κυριακη 3 Οκτωβριου 2010



Θα ειμαι απολυτα ειλικρινης.Δεν εβγαινα οικονομικα να παρακολουθησω τη συναυλια και αποφασισα να παω μηπως και καταφερω να μπω χωρις να πληρωσω αυτα που αν ειχα την ανεση θα πληρωνα χωρις δευτερη σκεψη.Οι στιγμες αφραγκιας και αναμονης ειναι το μονο που μπορω να καταγραψω.

Τα πραγματα φαινονταν δυσκολα.Ψιθυροι ειπαν οτι η συναυλια δεν πηγε καλα,συνεπως καταλαβαμε οτι η πορτα θα ηταν σκληρη.

Ο ψιλικατζης διπλα παρακολουθουσε ενα heavy metal καναλι σε συνδρομητικη.Δυστυχως δε θυμαμαι ονομα.Η μπυρα απο ψιλικατζιδικο αν χειρας δεν ειναι metal αξεσουαρ χωρις λογο.

Με εναν φιλο αποφασισαμε να προσθεσουμε τα λεφτα μας μηπως μπουμε με ενα εισητηριο.Στην πορτα ομως ηταν ανενδωτοι.

Ενας γνωστος ηρθε με ταξι και ο οδηγος ειχε γνωστο στην πορτα.Μετα απο ενα νευμα ο γνωστος πηρε εισητηριο μισοτιμης.Αναπολωντας αντιστοιχα περιστατικα δικιας μου ουρανοκατεβατης τυχης εξω απο συναυλιες χαμογελασα.

Περασαμε την ωρα μας συζητωντας για σπανια albums,συναυλιες και επισκευαζοντας πασχουσα ζωνη με φυσεκλικια.Απο μεσα οι Anal Narthakk βαραγαν τρικασες.

Η μπαντα περναει απο μπροστα μας για να μπει στο χωρο.Το χερι μπαινει αυτοματως στην τσεπη μηπως και βρει κανενα ξεχασμενο χαρτονομισμα.Ανεπιτυχως.

Ο Αzarak φευγει.Ο Warrior ερχεται.

Το set αρχιζει με Procreation Οf Τhe Wicked.Οι απ εξω ειμαστε σα μεγαλες Παρασκευες.Οι απο μεσα μαλλον ειναι σα Σαββατοβραδο.

Στην πορτα μειναμε 6 ατομα.Η οποια κλεινει στα μουτρα μας και ουτε που ακουμε.Οταν δε,ανοιγει για να αποχωρησει κοσμος(!!!!!)ακουμε το Cyrcle Of The Tyrants.Oμολογω την αμαρτια μου οτι προτιμω τη διασκευη των Obituary και τρωω γερη καζουρα.

Καταλαβαινουμε οτι στη διπλα πορτα ακουεται καλυτερα.Την ωρα του dethroned emperor εμαθα οτι υπαρχουν βεσπες με ενσωματωμενο ραδιοφωνο που βαρανε τερμα καγκουριες την ιδια ωρα που διεκρινα οτι ο οδηγος του tour bus κοιμαται μεσα σε αυτο.

Με τα πολλα μπηκαμε για τα δυο τελευταια τραγουδια.O Warrior πανω στη σκηνη ειναι ο απολυτος αρχοντας.Αδυνατον να μην τραβηξει τα ματια ολα πανω του.Απο τις φατσες καταλαβα οτι δεν εμεινε κανεις δυσαρεστημενος.

Με το τελος της συναυλιας ο Τοm υπεγραφε αυτογραφα και εβγαινε φωτογραφιες και ας μυριζε ζεστο φαγητο απο το καμαρινι.Respect.Στεναχωρηθηκα που δυσανασχετησε οταν υπεγραψε ενα Cold Lake.Αλλα το Demon Entrails box set μου στολιστηκε και εχω αλλη μια φωτογρφια να κανω καδρο.

Εξω απο το venue αρχισαν συζητησεις για κυνηγι μουσικων σε ξενοδοχεια και προτιμησεις για το ποιος κανει την καλυτερη υπογραφη.Δε λεω,και εγω χαρηκα με τη φωτογραφια και το signed collector's item μου.Αλλα επειδη εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων τα δικα μου φετιχ τελειωνουν σε αυθεντικα albums και εισητηρια συναυλιων και ξαναρχιζουν πανω στο γυναικειο σωμα,αποφασισα να αποχωρησω.

Οχι και ασχημα για ενα live που ουσιαστικα δεν ειδα.Οι συναυλιες εχουν ενδιαφερον ακομα και αν δε μπεις μεσα.Αγαπατε τη μουσικη χωρις ορια.

1 Say something...:

belladonna είπε...

hellhammer kai ta muala sta microwave....ti na kanoume..to xrhma mas prodwse....polles sunaulies-liga ta lefta mas kai etsi....xasame..esu kati akouses toulaxiston kai eides kai to 8eotato.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...